MOJA FUTROLA

Снимак екрана са 2017-02-1%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BA%20%%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BA%20%%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BA%20%%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BA%20%%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BA%20%%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BA%20%%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BA%20%%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BA%20%Снимак екрана са 2017-02-1%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BA%20%

Promenite status kvo i budi svoji. Dodajte Vaš lični ukus Vašim svakodnevnim uređajima. Vrlo lako nam pošaljite sliku koju želite da gledate svaki dan i stvorite svoju lično dizajniranu futrolu.

Bilo da je to Vaša lična slika, sećanja, prijatelj(i), voljene osobe, selfi, kućni ljubimac ili strast – unesite živost u Vaš dan.

Svako od nas ima svoju priču da ispriča i način života. Danas su mobilni telefoni i ostali uređaji više od svakodnevne potrebe. Oni su glavni vid naše komunikacije, deljenja i obavljanja posla. Prilagodi svoju svakodnevnicu i kreiraj svoju futrolu. Čime god da se baviš, koju god strast da imaš, šta god da predstavljaš – jednostavno je učini svojom.

Oživite svoje skrivene ideje. Pošaljite nam sliku kojom želite da oslikate svoju futrolu i u najkraćem mogućem roku ćemo Vam poslati kako Vaše kreativno stvaralaštvo izgleda u praksi.

Dobijate svoju stilizovanu futrolu koja štiti Vaš telefon – slanjem slike za štampu u par klikova. Svaka slika se može oblikovati prema modelu telefona koji imate i odštampati na futrolu u boji koju sami izaberete.

Slika koju štampate će se videti i na obodima mobilnog telefona, a ne samo na leđima.

Upotrebljavamo najsavremeniju tehnologiju štampanja futrola koji obezbeđuju prirodne, živopisne boje sa slikama koje imaju kvalitetnu rezoluciju i rastegljive boje koje se šire od ivice do ivice čime se sprečava pucanje ili prekid u štampi. Ova tehnologija omogućava da u današnje vreme dobijete najbolji kvalitet svojeručno dizajnirane futrole.

Nakon izrade, futrole pakujemo i šaljemo. Tu informaciju šaljemo i Vama. Pre slanja, futrola podleže ispitivanju kvaliteta, te ukoliko ima bilo kakvo oštećenje, ponavljamo štampu. U slučaju neželjenih događđaja koji prouzrokuju da dobijete oštećenu futrolu, apsolutno je odgovornost na kurirskoj službi koju ste odabrali za prevoz.

Vreme dostave mojih futrola je 3 do 5 radnih dana.

Izaberite boju futrole na koju hoćete da štampate:

MF_bela.jpg

i pošaljite nam sliku za štampu na neki od sledećih načina:

mojafutrola@opremimobilni.rs
Viber-icon.pngWhatsapp-256.png

069/5-888-788

069/5-888-688

066/5-888-788

060/5-888-987

Društvene mreže:
Kontakt forma

Napomena: Prilikom iizbora kontakt forme, u Nazivu predmeta izabrati Moja futrola, upisati E-poštu, priložiti sliku i u poruci napisati model telefona za koji se štampa futrola, kao i boju futrole. Ukoliko imate neko dodatno pitanje ili želite da pošaljete dodatne informacije, sve to navedite u telu poruke.

Najčešća pitanja i odgovori:

 • Platio sam svoju futrolu. Da li mogu da promenim dizajn?

Dizajn je moguće promeniti sve do trenutka dok futrola ne ode u štampu. Za ovakve slučajeve pošaljite nam poruku ili nas pozovite.

 • Ja sam dizajner. Da li ću dobiti dodatan popust na veći broj futrola za svoje poslovne korisnike?

Da, svakako. Pošaljite nam na E-poštu mojafutrola@opremimobilni.rs predlog saradnje, pa ćemo dogovoriti oko uslova saradnje.

 • Da li mogu da promenim adresu za dostavu?

Da, svakako. Ako ste naš registrovani kupac, ukoliko Vaš proizvod nije poslat, to možete uraditi preko svoj korisničkog naloga gde ćete izmeniti adresu za dostavu.

Ukoliko ste nam poslali upit, a niste naš registrovani kupac, možete nam odgovoriti na istu poruku koju ste nam poslali sa potrebnim izmenama.

U oba slučaju, ukoliko imate bilo kakvih problema – pozovite nas ili pošaljite poruku tehničkoj podršci.

 • Koja je najbolja veličina slike/rezolucija za štampu?

Preporučujemo da koristite najmanje 300 DPI kvalitet slike. Što je veći kvalitet, štmapana futrola će bolje izgledati. Najbolje je da imate sliku u što većoj rezoluciji i dimenzijama da otisak ne bi mutan ili da se ne pojave tačkice (pikseli) na slici usled male veličine. Upamtite da slike sa interneta mogu izgledati veće u odnosu na njihovu pravu veličinu koja se koristi u pripremi za štampu.

 • Da li mogu da otkažem svoju narudžbenicu?

Da, ali samo ukoliko futrola po narudžbenici nije u štampi. Ukoliko je štampanje počelo ili se završilo, narudžbenica se više ne može otkazati. Futrola se ne može vratiti ili refundovati jer je jedinstven proizvod koji se ne može prodati drugima.

 • Naručio sam nekoliko futrola, a dobio samo jednu. Da li ih šaljete odvojeno?

Futrole šaljemo prema dinamici koju Vi odredite. Ukoliko želite, možemo Vam slati futrole po izradi, a možemo i nakon izrade svih naručenih. S aspekta troškova prevoza, najisplativije je da se sve futrole pošalju odjednom.

 • Da li je otisak (slika) na futroli dugotrajan?

Naravno. Svaka futrola je prošla testiranje na otpornost na vodene kapi, nošenje i tegljenje. Moja futrola ima garanciju od 90 dana.

 • Da li je ovo nalepnica koja ide preko futrole?

Ne, nije. Ovo je lična 3D futrola gde se Vaša slika štampa direktno na futrolu. Primeri odštampanih futrola ste videli u gornjem delu ovog članka.

 • Da li boja može da izbledi?

Ne. Moja futrola je odštampana direktno na futroli. Testirali smo futrolu na godinu dana i u tom periodu nismo zapazili nijednu promenu u kvalitetu ili boji.

 • Da li mogu da odštampam bilo koju sliku?

Nije dozvoljeno upotrebiti sliku koja ugrožava autorska prava. Kreiranje moje futrole je Vaša lična stvar. Naša preporuka je da izaberete sliku koju želite da pamtite.

 • Da li mogu da upotrebim slike sa Fejsbuka?

Da, možete. Kada birate sliku koju želite da odštampate, možete da ih iskoristite sa svoj Fejsbuk naloga.

 • Da li je lako kreirati Moju futrolu?

Nadamo se da ste shvatili da je tako. Dovoljno je samo da nam je pošaljete na neki od gorenavedenih načina što se završava u nekoliko klikova.